Mode Groothandel Matterhorn


Over ons

Sinds de lancering in 2004 biedt de Matterhorn Groothandel een breed scala aan damesmodeproducten. Dankzij de jarenlange ervaring hebben we een modern B2B-verkoopplatform kunnen bouwen. We hebben honderden modestijlen, waarvan er vele zijn ontworpen door Poolse producenten. We werken ook samen met een wereldwijd netwerk van bewezen Europese leveranciers, waardoor we een breed scala aan hoogwaardige modekleding tegen lage prijzen kunnen aanbieden. Wij leveren wereldwijd aan online en stationaire winkels, boetieks en groothandels. Onze website wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u elke dag met succes producten aan uw winkel kunt toevoegen. Om online een bestelling te plaatsen, moet u zich registreren. We accepteren betalingen met creditcard, PayPal en bankoverschrijving. We hebben veel taalversies en valuta, we gebruiken ook verschillende maten om het bestellen van onze producten overal ter wereld te vergemakkelijken.

Ervaring
in de e-commerce branche


Door jarenlange samenwerking met klanten van over de hele wereld zijn wij in staat een hoogwaardig assortiment in een breed assortiment aan te bieden. Onze voordelen zijn jarenlange ervaring in e-commerce en een visie om deze industrie te ontwikkelen op technologisch, logistiek en marketingniveau. Wij zijn een van de leiders op de Poolse B2B-markt in de dameskledingindustrie. We bieden betaalbare productprijzen, maar we beperken ons niet beperkt tot alleen verkopen. We maken gebruik van e-mailmarketing- en marketing automatiseringstools en in onze campagnes gebruiken we materialen van de producenten of door ons voorbereide tools, zoals campagnes voor sociale media, campagnes met Google-advertenties.

Gekwalificeerde medewerkers

We verbeteren onze kwalificaties voortdurend omdat we het belang begrijpen van de rol van de klantenservice bij het kopen van producten in onze groothandel. Ons hooggekwalificeerd personeel stelt alles in het werk om al onze klanten effectief en efficiënt te bedienen.